Skip to main content
nieuwsprojecten

Vrijheid bouw je samen

By 19 februari 2024maart 14th, 2024No Comments
Foto Keith Montgomery

Beginnen bij de basis en dan dóór: zo bouwen we samen een vrije stad. In de aanloop naar bevrijdingsdag op 5 mei doen we dat zelfs letterlijk. Onder leiding van wereldberoemd kunstenaar Olivier Grossetête bouwen we van niets – nou ja, van karton, tape en zoveel mogelijk mankracht – het prachtige beschermde stadsgezicht van Alkmaar na. En daar kunnen we je hulp heel goed bij gebruiken! Meld je aan voor een van de workshops of kom het resultaat op 5 mei bewonderen in Cultuurpark de Hout. De onthulling zal worden omlijst met een feestelijk programma – van muziek tot heerlijke hapjes – en natuurlijk met aandacht voor het thema vrijheid. Want wat heb jij nodig om je vrij te voelen? En hoe zorgen we voor vrijheid voor alle Alkmaarse inwoners? Komt dat zien, komt dat bouwen!

Kijk voor meer informatie op deze pagina.

‘Vrijheid bouw je samen’ wordt georganiseerd door DOSS Event Support.
Meer weten? Stuur een mail naar 5mei@doss.nl of bel Rowy Onrust 06 11 44 29 03.

Foto: Keith Montgomery, voorbereidingen voor 5 mei 2023

Bestuur

Author Bestuur

More posts by Bestuur

Leave a Reply

Share This