Skip to main content
nieuws

Live uitzending: Herdenkingen gemeente Alkmaar

By 4 mei 2020april 4th, 2021No Comments

In Alkmaar, De Rijp/Noordeinde en Stompetoren leggen burgemeester Piet Bruinooge en echtgenote Elly Bruinooge kransen bij de monumenten. Gevolgd door een korte aangepaste ceremonie in aanwezigheid van een lid van de 4 mei-comités, zonder publiek. Er zijn geen stille tochten. Ook niet vanuit Oudorp naar Sint Pancras. De burgemeester spreekt vooraf één herdenkingsrede uit gericht aan alle Alkmaarders.
U kunt de herdenkingen vanuit huis volgen. Op 4 mei van 17.45 – 19.00 uur worden de herdenkingen live uitgezonden op TV, Youtube & Facebook. Daarna blijft de uitzending beschikbaar via Youtube & Facebook.Halstad Centraal Televisie is te vinden:
– Digitaal via Ziggo:
voorkeuzekanaal 36 (mediabox, Alkmaar stad, voormalig UPC gebied)
voorkeuzekanaal 42 (mediabox, Alkmaar buitengebied, Heerhugowaard, Langedijk)
voorkeuze kanaal 331 (CI+)Youtube: https://www.youtube.com/user/AlkmaarCentraal
Facebook:  https://www.facebook.com/alkmaarcentraal

Bestuur

Author Bestuur

More posts by Bestuur

Leave a Reply

Share This